Известие

Collapse
No announcement yet.

(Май) Ще се става АЛФИСТ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

По мои наблюдения 1,6 16V и 2,0 16V си приличат само по две неща - по цените на частите и консумативите(които са общи за двата) и по разхода на гориво. Иначе двойката си върви забележимо повече. Но и аз се качих от 77к.с. на 120 и трябва да кажа,че се чувствам идеално. То си зависи и от това кво точно търсиш. А дали е трошлив 1,6 ТС - едва ли повече от 2,0 ТС ... не мога да твърдя.
    ...
    155 1,6 TS 16V `96
    166 2,4 JTD `99
    147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Колега, все пак аз разсъждавам така...:
      От 75 до 120 коня са си точно 45 коня разлика...Няма как да не се усети промяната към по-добро От друга страна и 150 да беше и с тях щях да свикна и след време и те ще са ми малко Все пак коли са - сменят се След време дай Боже някоя 159 или Брера
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

В сряда ще я плащам колата...Но едно нещо ми го насадиха в главата...
        Колата е 2001 година, кожа, 120 коня ТС 1.6, 10 възд. възгл., умивалници на фаровете, "Босе" аудио, автопилот, подгряване на седалките, 15ки лети джанти с нови гуми, 112 000км, внос от Австрия...

Цената и беше 12000лв, спазарихме се за 11 200лв...

Приятели ми викат е не е ли много евтина, може да и има нещо, което на пръв поглед не се вижда Колата е в Стара Загора...Знам, че вие няма как да ми кажете какво може да и има, Въпросът ми е 11 200 нормално ли е за тази кола като цена....или наистина е много евтино
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

И аз възнамерявам да ставам алфист. Засега се колебая между такава и друга, но вече немска. Няма да казвам каква. Дилемата е да взема ли по-харесваното, но по-капризно и нуждаещо се от квалифицирано обслужване (в сервиз) возило, или да се вслушам в здравия разум и да предпочета нещо доказало се, но пък изглеждащо скучно и сиво на фона на родния автопарк.

11200 не са малко пари. Чак евтина не мисля. Но всичко зависи от конкретната кола, в какво състояние се намира. Преди седмица ми намериха 156 2000 кубика, 2000 г. - като нова, но за 4700 евро. В същото време на нашия пазар има екземпляри за по 5500 лв. Тук има едно ОБАЧЕ - не знаеш истинското лице на колата (била ли е ударена, къде и как; как е поправена; какви части са подменени и кой я е правил...), пробега, дали не е дошъл момента за големи капиталовложения. Знаем цените на резервните части и е достатъчно нещо да приклопа и тогава отиваш пак на 7-8-9 та дори и 10 хил. лева.
          Затова хубаво огледай колата, направи тестдрайв и като ти напълни душата - плащай и давай снимки да се покефим.
          Радвай се на това, което имаш, докато работиш за това, което искаш.

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd
            В сряда ще я плащам колата...Но едно нещо ми го насадиха в главата...
            Колата е 2001 година, кожа, 120 коня ТС 1.6, 10 възд. възгл., умивалници на фаровете, "Босе" аудио, автопилот, подгряване на седалките, 15ки лети джанти с нови гуми, 112 000км, внос от Австрия...

Цената и беше 12000лв, спазарихме се за 11 200лв...

Приятели ми викат е не е ли много евтина, може да и има нещо, което на пръв поглед не се вижда Колата е в Стара Загора...Знам, че вие няма как да ми кажете какво може да и има, Въпросът ми е 11 200 нормално ли е за тази кола като цена....или наистина е много евтино
            тия 10 възглавници къде ги броихте?
            за босето май на 1.6 няма - но за това не съм сигурен
            автопилот дето му викаш май също не се слага на 1.6
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

търтей,

значи ще пусна снимки до края на седмицата....на целият салон...

За автопилота (пробвах го) и за Босе-то съм 1000% сигурен, защото на колонките пише Bose, както и в багажника има някаква фабрично монтирана "туба" пак Босе....
              За Еър Бег-овете не съм 100% сигурен щото не съм ги броил лично, така каза продавача

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd
                търтей,

значи ще пусна снимки до края на седмицата....на целият салон...

За автопилота (пробвах го) и за Босе-то съм 1000% сигурен, защото на колонките пише Bose, както и в багажника има някаква фабрично монтирана "туба" пак Босе....
                За Еър Бег-овете не съм 100% сигурен щото не съм ги броил лично, така каза продавача
                е щом си ги видел супер - явно съм в грешка

ама възглавниците на тия коли са макс 6 така че
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                X